Støttecentret Fælleshuset

»Vores datter holder meget af sine hjemmevejledere, og vil gerne leve op til de krav, de stiller. Hun lytter til dem, og jeg synes de kommer utrolig langt. De taler ikke dunder, sådan som vi har oplevet det andre steder, men inspirerer og opmuntrer. De har for eksempel opmuntret hende til at dyrke motion en gang om ugen og tabe sig. Det virker, og hun har aldrig haft det så godt, som nu. Min mand og jeg fryder os over det hver dag«.

Anni Nielsen mor til 35 årig kvinde der får bostøtte i eget hjem.

 

Liv og venner

Bostøtten foregår hjemme hos dig. Vi aftaler en bestemt dag og et bestemt tidspunkt, og sammen finder vi ud af, hvad du har behov for af støtte og vejledning til. Fra hjælp til økonomi og rengøring til aftaler med venner.
Når medarbejderne ikke er på besøg rundt omkring har vi base i Fælleshuset. Det er en murstensvilla med en frodig have midt i Skanderborg by. Huset ligger tæt på busholdepladser, forretninger og andre offentlige servicetilbud, og er også mødested for dem, der går til klubaftner i  Fælleshusets Klub.

 

Hjælp til selvhjælp

Bostøtten foregår hjemme hos dig. Vi aftaler en bestemt dag og et bestemt tidspunkt, og sammen finder vi ud af, hvad du har behov for støtte og vejledning til. Fra hjælp til økonomi og rengøring til aftaler med venner.

 


Vis stort kort