Pensionatet Skanderborg Øst

 

»Gløden i borgernes øjne, når de glæder sig til en udflugt eller en bytur, er noget af det bedste. Som medarbejdere forsøger vi at skabe det gode liv for borgerne. Det, der gør dem glade og giver energi«.

Frank Stjerne, pædagog

 

Hjælp hele døgnet

Det dufter tit af nybagte boller, kaffe og aftensmad fra køkkenet, der laver al vores mad. Vi spiser sammen både om morgenen og om aftenen. Dagligdagen er lagt i faste rammer, for at give en genkendelig og forståelig hverdag, og for at holde den enkelte borger fast i, at bruge sine færdigheder. Her er pædagogisk uddannet personale hele døgnet.


Vi bor i et stort ny istandsat hus i den nordlige del Skanderborg tæt på skoven og Skanderborg Sø. Alle beboere har egen lejlighed med tekøkken og bad. Vi har et fælles værksted, hvor vi laver smykker og maler, og en frodig have vi sammen passer. Den grænser op til skoven, og her har vi bålsted, hytte, gårdhave, trampolin, gynger, basket kurv og fodbold mål.


Huset er opdelt i tre forskellige grupper på 6-10 beboere, så hver enkelt kan få støtte til aktiviteter og udvikling, der tager afsæt i hans eller hendes udviklingsalder og interesser. Hver gruppe har egen tv-stue og en spisestue.

 

Vis stort kort